Slediti neizgovorjenemu

Slediti neizgovorjenemu - Milan Šelj | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Milan Šelj
DIMENZIJA
5,62 MB
IME DATOTEKE
Slediti neizgovorjenemu.pdf
ISBN
2131652520831

OPIS

o avtorju Milan Šelj, rojen 1960, je komparativist, sociolog, prevajalec in publicist. Od leta 1992 živi in dela v Londonu. Pri založbi Lambda je doslej izdal tri pesniške zbirke: prvenec Darilo (2006), zbirko Kristali soli (2010), njegova tretja zbirka Gradim gradove pa je izšla leta 2015. Udeležil se je prevajalske delavnice v Danah pri Sežani, njegovi prevodi pesmi pa so izšli v antologiji sodobne evropske gejevske poezije Moral bi spet priti (Lambda, 2009) in v tujem revijalnem tisku. Slediti neizgovorjenemu je njegova najnovejša pesniška zbirka.

Poezija, ki odbira besede, ki odbira težo in jo jasno postavi pred bralca_ko ... Draga Frankfurt 2022! Kmalu bo dve leti, odkar se precej očitno spogledujeva. A nikoli ti nisem povedala, kako sem te še pred tem s strani skrivaje opazovala, noben tvoj gib mi ni ušel na Instagramu. Pri Kulturnem centru q z velikim pompom napovedujejo 7.

20,00 € Primerjaj Primerjaj. Primerjaj Dodaj izdelek za primerjavo Dodano.

POVEZANE KNJIGE