Post in celostna hrana človeka

Post in celostna hrana človeka - Sonja Bertalanič | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sonja Bertalanič
DIMENZIJA
6,3 MB
IME DATOTEKE
Post in celostna hrana človeka.pdf
ISBN
1096177382963

OPIS

V knjigi Sonje Bertalanič, magistrice varne prehrane, je pomembno sporočilo; da lahko življenjski procesi v našem telesu zatrejo in izločijo škodljive snovi ter popravijo škodo. Ne z »zdravljenjem« s t.i. »zdravili«, temveč z uporabo istih snovi in pogojev, ki primarno omogočajo živemu organizmu, da se v naravi normalno razvija in živi. Kot lepo piše v pričujoči knjigi so to: naravna, polnovredna hrana, svež in čist zrak, čista pitna voda, primerne telesne dejavnosti, svetloba sonca, dovolj spanja in počitka in med drugim tudi pravilno voden post. Ne gre za »zdravila« in »terapije«, gre za zdrav življenjski slog, ki zadovoljuje temeljne fiziološke potrebe človeškega organizma.Veličastna energija avtorice te bo vodila skozi vsebine, ki se zlivajo v uravnoteženo celoto modrosti o postu in celostni hrani človeka. doc. dr. VESNA BUKOVAC, univ. dipl. inž. kem. tehnol.Avtorici knjige gre zahvala, da je s svojim delom ovrgla del mita o priporočilih za zdravo življenje in postavila nove smernice za priznanje RESNICI ... Prim. prof. dr. MARJAN SKALICKY, dr. med.

Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih. Izvoz v EndNote (RIS format) Avtor(ji) Bertalanič, Sonja (avtor) Skalicky, Marjan (avtor dodatnega besedila) Bukovac, Vesna (avtor dodatnega besedila) Videnšek, Marjan (avtor dodatnega besedila) Vir.

april 2018. POST IN CELOSTNA HRANA ČLOVEKA.

POVEZANE KNJIGE