Otok

Otok - Avgust Demšar | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Avgust Demšar
DIMENZIJA
7,71 MB
IME DATOTEKE
Otok.pdf
ISBN
7232659017848

OPIS

Roman se začne nenavadno mirno. Poletje, morje, sonce, prešerno žaganje škržatov in štirje pari, ki v idilični kamniti vili na samotnem otoku preživljajo dopust. Vse je lepo in prav, a le dokler se sonce ne spusti za borovce, osamljen galeb zlovešče zakraka nad obzorjem, morje pa naplavi truplo. Nekaj mesecev kasneje je jesenski Maribor precej tmuren. Meglice se vlečejo čez Dravo, kot bi želele skriti potapljače, ki v mrzli reki stikajo za samomorilcem. Kar potegnejo na plano, preseneti Miloša, Vrenka in ostale kriminaliste. V preiskavi »dravskih trupel«, ki sledi in se odvija v stopnjujočem se ritmu, se pojavljajo Makedonci, mladci brez prave perspektive v življenju, uspešni podjetniki iz Frankfurta, namrgodena mati v krznenem plašču, ki svojo ksenofobijo stresa po ambulanti zdravstvenega doma in še kdo. Kriminaliste delo po spletu okoliščin pripelje do ljudi, ki so preživljali počitnice na otoku. Stvar se začne še dodatno zapletati, ko se pojavi novo truplo. So zadeve povezane ali gre zgolj za naključja? Kdo ve?

10. Otok Krapanj, najmanjši posdeljeni otok v Jadranskem morju, le 400 m iz Šibenika, Šibenik, Severna Dalmacija, Hrvaška Otok Krapanj je najnižji in najmanjši poseljen otok na Jadranu. Nahaja se v šibeniškem akvatoriju.

Otok, ki ima široko politično podporo, bodo zgradili 80 kilometrov od obale. Dobrodošli v prodajalni INTERSPORT KRANJ SAVSKI OTOK. Pri nas boste našli širok nabor izdelkov za šport in prosti čas priznanih svetovnih in Intersportovih ekskluzivnih blagovnih znamk.

POVEZANE KNJIGE