Obešenec

Obešenec - Daniel Cole | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Daniel Cole
DIMENZIJA
7,77 MB
IME DATOTEKE
Obešenec.pdf
ISBN
9415187112337

OPIS

DETEKTIV, KI NE ZAUPA NIKOMUR. MORILEC, KI NIMA ČESA IZGUBITI.Leto in pol po umorih primera Lutke iz cunj najdejo truplo, ki visi z Brooklynskega mostu. Vanj je vrezana beseda VABA. V Londonu udari oponašalec, ki svoja »dela« podpisuje z LUTKA, s čimer prisili Emily Baxter v nelagodno partnerstvo s posebnima agentoma Rouchem in Curtisom. Vsakič, ko izsledijo novega osumljenca, je morilec že korak pred njimi. Število trupel pa raste na obeh straneh Atlantika. Toda, si lahko kriminalisti z obeh strani zaupajo pri delu in ugotovijo, kdo vleče vrvi te igre, preden bo prepozno? TVOJE ŽIVLJENJE VISI NA NITKI. TODA V ČIGAVIH ROKAH JE TA NIT?

Ko se Norec sreča s karto Obešanca izgleda izgubljen in premagan. Norčevo Popotovanje: Zaradi okoliščin je Norec izgubil bitko in potrebuje pomoč pri uresničevanju svoje vizije. Obešenec signalizira potrebo po žrtvovanju, da bi dosegli tisto, kar si želite.

OBJEMANJE Sanje o opazovanju drugih ki se objemajo vam obetajo razočaranje nad osebo ki ste ji slepo zaupali. Če vi objemate koga boste padli v skušnjavo v zvezi z denarjem.

POVEZANE KNJIGE