Nikoli vama ne bo uspelo!

Nikoli vama ne bo uspelo! - Patrick Gray, Justin Skeesuck | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Patrick Gray, Justin Skeesuck
DIMENZIJA
5,44 MB
IME DATOTEKE
Nikoli vama ne bo uspelo!.pdf
ISBN
4098652618742

OPIS

Besedo »nemogoče« sta Patrick in Justin slišala že tolikokrat, da se za razne dvomljivce ne zmenita več.Rodila sta se v isti porodnišnici le dva dni narazen in zdi se, da sta že od tedaj najboljša prijatelja. Skupaj sta odraščala in drug drugega podpirala na vseh poteh življenja. Zadnja leta povsem dobesedno. Justinu so pred časom odkrili napredujočo živčno-mišično bolezen, zaradi katere ne more uporabljati rok in nog. Oba skupaj sta se navajala na omejitve telesa, a nista dovolila, da bi bili zaradi tega omejeni tudi njuni življenji. Ko je Justin izdal svoje sanje o potovanju po Caminu – starodavni romarski poti čez Pireneje in severno Španijo – se je Patrick brez pomisleka javil, da bo porival njegov voziček. Njuno 800 kilometrov dolgo potovanje, ki je trajalo šest tednov, je bilo najbolj naporna in najpomembnejša preizkušnja njunega prijateljstva. Bilo je polno fizičnih izzivov, najrazličnejših naključnih sopotnikov in globokih notranjih bitk. Zgodba v tej knjigi je eden najlepših primerov pravega prijateljstva. Polno ljubezni, humorja in vere. Preberite, kako nas prijateljstvo lahko potisne onkraj naših omejitev … in nam pomaga, da postanemo najboljša oblika sebe.

Marc Soler mi je olajšal delo, v takšnih trenutkih je še toliko pomembnejše, da imaš nekoga ob sebi. Še pred tem mi je pomagal tudi Lennard Hofsthed , kar je bilo izjemno dobrodošlo," se je tudi tokrat skromni Roglič zahvalil Movistarjevemu Solerju in ekipnemu kolegu Hofsthedu, ki sta bila pred tem ... Manekenka in igralka Cara Delevingne se že vrsto let trudi vzdrževati uspešno kariero tako v modnem svetu kot v filmski industriji.

Skupaj sta odraščala in drug drugega podpirala na vseh poteh življenja. Nikoli vama ne bo uspelo! : 800-kilometrsko romanje v Kompostelo, dva prijatelja in en invalidski voziček. Ljubljana, Družina, 2018.

POVEZANE KNJIGE