Nenavadni vodnik po nenavadni Sloveniji, 3. del

Nenavadni vodnik po nenavadni Sloveniji, 3. del - Primož Hieng | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Primož Hieng
DIMENZIJA
10,11 MB
IME DATOTEKE
Nenavadni vodnik po nenavadni Sloveniji, 3. del.pdf
ISBN
2552838773540

OPIS

Ali nam lahko kdaj v naši lepi Sloveniji zmanjka idej za izlete, potepanja in celo večdnevne počitnice? Prepričani smo, da ne. Le z glavne ceste je potrebno zaviti. Preden se odpravite na pot, na izlet ali potepanje po več krajih, se na to temeljito pripravite. Nenavadni vodnik po nenavadni Sloveniji vam bo pri tem v veliko pomoč. Tretji del vodnika prinaša 100 svežih idej, ki so povezane z osrednjo zgodbo. Knjiga naj bo zato vaša zvesta sopotnica na izletih in potepanjih.

del Mali vodnik po športni prehrani 1. del Srčni utrip skoraj 200 na minuto, bolečine v delih telesa, ki jih do tedaj v življenju še ni zaznal, in občutek, da mu na prsnem košu sedi slon. Izleti po Sloveniji.

Ali nam lahko kdaj v naši lepi Sloveniji zmanjka idej za izlet, potepanja in celo večdnevne počitnice? Prepričani smo, da ne. Le z glavne ceste je potrebno zaviti.

POVEZANE KNJIGE