Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih ...

Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih ... - Sanja Lončar | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sanja Lončar
DIMENZIJA
6,98 MB
IME DATOTEKE
Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih ....pdf
ISBN
7494548253100

OPIS

V zadnjih desetih letih se je poraba analgetikov v Sloveniji povečala za kar 53 %! Med desetimi najbolj pogosto predpisanimi zdravili v letu 2016 je kar 5 protibolečinskih zdravil! Pa bo naše življenje zato res postalo lažje ali se bomo kmalu znašli v še večjih težavah, ko nam bodo močne učinkovine poškodovale še želodec, jetra in ledvice? Odgovor na ta vprašanja boste lahko prebrali v novem priročniku iz edicije Preverjene naravne rešitve: Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih …

Vaš brskalnik ne podpira JavaScripta ali pa je ta izklopljen. Naravne rešitve, ki so po krivici odrinjene na stran, zmorejo veliko več, kot si predstavljamo. Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih… V vašem brskalniku je verjetno onemogočen JavaScript. Odgovor na ta vprašanja boste lahko prebrali v novem priročniku iz edicije Preverjene naravne rešitve: Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih … Sanja Lončar... Top 5 začimb proti bolečinam v mišicah in sklepih Avtor: Sabina Topolovec,...Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih … Ščepec rešitve, Zamolčane zdravilne moči začimb; komentarji 4.

novembra 2018, smo v Občinski knjižnici Polzela gostili Sanjo Lončar, vodjo projekta in glavno urednico mesečnih novic Skupaj za zdravje človeka in narave, avtorico in soavtorico mnogih knjig s področja... Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih...Knjiga je odgovor na povišano porabo analgetikov v Sloveniji, ki se je v zadnjih 10-ih letih povečala za kar 53%. Morda je s protibolečinskimi tabletami res lažje, a kaj bo, ko bomo pristali še v večjih težavah, saj večina analgetikov predstavlja tveganje za... Odgovor na ta vprašanja boste lahko prebrali v novem priročniku iz edicije Preverjene naravne rešitve: Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih …Ali obstaja drugačna, manj tvegana rešitev? Naravne rešitve, ki so po krivici odrinjene na stran, zmorejo veliko več, kot si predstavljamo.

POVEZANE KNJIGE