Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih ...

Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih ... - Sanja Lončar | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sanja Lončar
DIMENZIJA
5,89 MB
IME DATOTEKE
Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih ....pdf
ISBN
6632487972877

OPIS

V zadnjih desetih letih se je poraba analgetikov v Sloveniji povečala za kar 53 %! Med desetimi najbolj pogosto predpisanimi zdravili v letu 2016 je kar 5 protibolečinskih zdravil! Pa bo naše življenje zato res postalo lažje ali se bomo kmalu znašli v še večjih težavah, ko nam bodo močne učinkovine poškodovale še želodec, jetra in ledvice? Odgovor na ta vprašanja boste lahko prebrali v novem priročniku iz edicije Preverjene naravne rešitve: Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih …

Boleče mesto je lahko otečeno in boleče na otip. Preverjene naravne rešitve so zbirka priročnikov s poslanstvom, da povrnejo naše zaupanje v lastne moči zdravljenja in moči narave, ki so nam na razpolago. Je že res, da za vsako bolezen rož'ca raste, niso pa vse ustvarjene za vse ljudi in za vse težave. Odgovor na ta vprašanja boste lahko prebrali v novem priročniku iz edicije Preverjene naravne rešitve: Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih … Opis.

A če so bolečine v sklepih posledica neke revmatične bolezni, lahko prizadenejo vse starostne skupine, od dojenčka do starostnikov,« poudari prim. Poznamo več vzrokov za bolečino v sklepu. Vnetje ali bolečina se lahko pojavi v enem ali več sklepih.

POVEZANE KNJIGE