Medsočje

Medsočje - Mirt Komel | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mirt Komel
DIMENZIJA
7,1 MB
IME DATOTEKE
Medsočje.pdf
ISBN
8070990776482

OPIS

Dnevniški zapisi novinarja Erika Tlomma nas popeljejo v Medsočje, kraj, ki leži nekje v Soški dolini. Mestno lepotico najdejo mrtvo, razgaljeno in privezano na razklano lipo sredi trga. Izkaže se, da ni razklana le lipa, temveč tudi zgrožena lokalna skupnost. Zaradi nenavadnosti primera na teren vpokličejo posebno detektivko, Dante D., s katero stopi Erik Tlomm v partnersko preiskovalno razmerje.Medsočje je detektivski roman, ki se drži žanrskih pravil tako, da jih krši, pri tem pa preskakuje v registre psihološkega, filozofskega, nadnaravnega, grozljivega. Nič ni tako, kot se zdi …

Mirt Komel, pisatelj, ki je s svojim kriminalnim romanom Medsočje razburkal bralce in literarno javnost. ... Medsočje je eno takšno križišče tradicije in modernizacije, kakršno lahko najdeš še marsikje v Soški dolini, kjer se dogajajo tektonske strukturne spremembe, tudi porast nasilja.

NAGRADA Izvod romana Medsočje Mirta Komela. Denarno izplačilo nagrade ni mogoče.

POVEZANE KNJIGE