Ljubosumen sem!

Ljubosumen sem! - Kay Barnham | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kay Barnham
DIMENZIJA
12,68 MB
IME DATOTEKE
Ljubosumen sem!.pdf
ISBN
8044482322728

OPIS

Lučka vedno najde način, kako pomagati. Prijateljici pomaga, da ni tako jezna, ker gre brat lahko pozneje v posteljo, in drugi predlaga, kako se znebiti ljubosumja zaradi najnovejše igrače. Ko pa je v šoli športni dan, je Lučka tista, ki je ljubosumna. Se bo spomnila svojih nasvetov, kako se spopasti z ljubosumjem? Zbirka knjig o čustvih otrokom pomaga razumeti čustva in se z njimi spopasti na opogumljajoč način.

Kako je bil Jehova ‚ljubosumen za Sion z velikim srdom'? 6 Ta izrek se prvič pojavi v Zahariju 8:2, kjer beremo: »Tako pravi G OSPOD [Jehova, NW] nad vojskami: Vnet [ljubosumen, NW] sem za Sion z veliko gorečnostjo [ljubosumnostjo, NW] in z velikim srdom gorim [sem ljubosumen, NW] zanj.«Jehovova obljuba, da bo ljubosumen, zelo goreč za svoje ljudstvo ... Izpoved mlade bralke: Moj oče je ljubosumen na mojega fanta. Vesela bom, če mi lahko pomagate pri (pravni) zagati.

Kaj pa ljubosumen? Ja, sem. Sicer menim, da sem zdravo ljubosumen, v mejah normale, a sem.

POVEZANE KNJIGE