Ko sva bila sama na svetu

Ko sva bila sama na svetu - Ulf Nilsson | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ulf Nilsson
DIMENZIJA
12,89 MB
IME DATOTEKE
Ko sva bila sama na svetu.pdf
ISBN
1751495539485

OPIS

Nekega dne se se v vrtcu naučil uporabljati uro. Devet, deset, ena, dve. Ob treh pride pome očka. Tokrat pa ga ni bilo. Kaj se je zgodilo?Ganljiva in zabavna zgodba o izjemni ljubezni med bratcema in neverjetni otroški iznajdljivosti in domišljiji.

Na Norveškem je zadnje mesece prodaja električnih avtomobilov več kot 60-odstotna! „Ona je očigledno bila navikla da se sama snalazi u svetu", ističe Betani Hjuz. Ti karavani prelazili su ogromne udaljenosti od južnog Jemena do severne Sirije. Okoli nas je ogromno tragičnih zgodb, ki jih nikdar ne bomo prepoznali ali spoznali.

Dva prijatelja, ki sta šla nekaj mesecev kasneje na isto turo z eno drugo agencijo sta imela slabo izkušnjo zadnji dan, ko so šli na Ijen in je nekaterim v ruzakih (ki so bili spravljeni v kombiju) zmanjkal denar. Ironično, glede na to, da sva sama ravno v Somaliji imela zelo podobno situacijo, ki pa se je za naju nekoliko bolje izšla. Po prijetnem pogovoru sva se odpeljala na letališče, kjer sva se ponovno združila s svojima potnima listoma.

POVEZANE KNJIGE