Knjiga za odrasle

Knjiga za odrasle - Benoît Duteurtre | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Benoît Duteurtre
DIMENZIJA
3,79 MB
IME DATOTEKE
Knjiga za odrasle.pdf
ISBN
9212067379292

OPIS

Benoît Duteurtre je francoski pisatelj, muzikolog in radijski voditelj, ki živi in dela v Parizu, vendar rad zahaja v vogeško hribovje, kjer ima svoje korenine, navdušuje pa ga tudi New York. Za svoje delo je dobil številna priznanja, tudi nagrado Francoske akademije. Njegovo literarno ustvarjanje pogosto navdihuje glasba, Knjiga za odrasle pa je njegovo najbolj osebno delo.“Navdih za knjigo sem našel ob smrti svoje matere, ki je verjela v veselje do življenja. Minljivost naših bližnjih nas spomni na dejstvo odraslosti: bolj korakamo proti smrti, bolj izginja tudi svet, v katerega smo se rodili. Tovrstna razmišljanja sestavljajo roman, ki je obenem komičen in melanholičen. Avtobiografija se prepleta z esejem in s fikcijo, zato da bi lažje razumeli svojo usodo in iskre veselja, ki jo osvetljujejo.”Benoît Duteurtre

Tudi Marku Zorku je feljton z naslovom Spominjam se, ki je izhajal v Večerovi prilogi 7 DNI v 184 nadaljevanjih, od 04. 06. Daljše zgodbe, Knjige za odrasle, Mladinske knjige, starost 11-14 let, starost 15+ let, starost 6-8 let, starost 8-11 let 39.90 € 19.90 € Akcija! Temačna zgodovina Katoliške cerkve Pobarvanke za odrasle na Emka.si.

Poleg njih pa so nominirani še sveža dobitnica nagrade kritiško sito Mojca Kumerdej za Kronosovo žetev ... Najbolj prodajane knjige v letu 2020 Za odrasle, otroke in mladino. Lestvici najbolj prodajanih knjig za odrasle in otroke ter mladino v knjigarnah Mladinske knjige in v spletni knjigarni emka.si..

POVEZANE KNJIGE