Človek: navodila za uporabo

Človek: navodila za uporabo - Nara Petrovič | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nara Petrovič
DIMENZIJA
9,82 MB
IME DATOTEKE
Človek: navodila za uporabo.pdf
ISBN
1893617690820

OPIS

Pred bralci je že četrto utelešenje knjige Človek: navodila za uporabo. Iz telesa in izpod peresa Nare Petroviča prihaja dodobra izčiščena in oplemenitena izdaja dela, ki si je med slovenskimi ljubitelji sonaravnega načina življenja prislužila že domala kultni značaj. To ni le knjiga, temveč terapevtski pripomoček, ki poleg čudenja nad rutinskim vsakdanom naše družbe prinaša tudi orodja za samopopravilo. A ne v obliki bližnjic, pripomočkov, diet, nasvetov, teorij in pridig, temveč z osvetlitvijo naše temeljne narave. Zato v množici priročniške literature o "zdravem načinu življenja" Človek izstopa z močjo surove resnice, ki spregovori skozi živalskost naših teles.Glede na diagnozo družbene bolezni, ki jo prebolevamo na plečih lastnih teles, zato pretresljiva preprostost Človeka s ponovnim rojstvom dobiva vedno večjo terapevtsko veljavo. Z malo idealizma in povsem brez cinizma si upamo trditi, da je to knjiga, ki sodi v vse vrtce, šole in na zrelostne izpite, kot priložena "navodila za uporabo" morebiti že v porodnišnice.

Iz telesa in izpod peresa Nare Petroviča prihaja dodobra izčiščena in oplemenitena izdaja dela, ki si je med slovenskimi ljubitelji sonaravnega načina življenja prislužila že domala kultni značaj. Slovenian Last Names: "Kako se pišeš?" (What is your last name?) Browse all posts by visiting The Archives.. Privacy Policy Pred bralci je že četrto utelešenje knjige Človek: navodila za uporabo.Iz telesa in izpod peresa Nare Petroviča prihaja dodobra izčiščena in oplemenitena izdaja dela, ki si je med slovenskimi ljubitelji sonaravnega načina življenja prislužila že domala kultni značaj. Knjiga "Človek: navodila za uporabo" bo pretresla vaše civilizacijske vzorce, vas pozvala k temeljitemu »ponaravljanju« vašega bivanja, k temu, da si dopustite Človek: navodila za uporabo.

*Za ogled predstave potrebujete internetno povezavo in aplikacijo Zoom. *Po nakupu digitalne vstopnice boste vsa nadaljnja navodila in povezavo do dostopa predstave prejeli na vaš e-mail naslov. Ta navodila za uporabo so publikacija podjetja Conrad Electronic d.o.o.

POVEZANE KNJIGE