Božo in Vili

Božo in Vili - Tina Arnuš Pupis | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tina Arnuš Pupis
DIMENZIJA
9,22 MB
IME DATOTEKE
Božo in Vili.pdf
ISBN
9470200745170

OPIS

Nekje daleč, za devetimi gozdovi, druga poleg druge stojita velika hiša in majhna hišica. Tam prebivata Božo in Vili, ki sta najboljša prijatelja, eden gromozanski, drugi strašno majhen, njune pustolovščine pa so vedno velike. Junaka sadita in žanjeta slavo, ki seveda ne diši tako omamno kot palačinke, grickata potico skupaj s Sneguljčico in Rdečo kapico in treta orehe – takšne in drugačne.Božo in Vili je zbirka duhovitih pripovedi o velikanu Božu in precej manjšem (a nikakor ne pritlikavem) Viliju, njunem prisrčnem prijateljstvu in vznemirljivih ter pravljično obarvanih dogodivščinah, na katere se podajata. Pisateljica v delo intertekstualno vpleta motive in junake že obstoječih klasičnih pravljic in jih bralcu predstavi v novi in sveži luči. Besedilo domišljeno raziskuje svet pravljičnega, hudomušno predrugači njegove zakonitosti in z zvitimi zasuki preseže bralčeva obzorja pričakovanja.

Berner KARELČKOVE ZGODBICE C - zgodbice 4. Tam prebivata Božo in Vili, ki sta najboljša prijatelja, eden gromozanski, drugi strašno majhen, njune pustolovščine pa so vedno velike. Junaka sadita in žanjeta slavo, ki seveda ne diši tako omamno kot palačinke, grickata potico skupaj s Sneguljčico in Rdečo kapico in treta orehe - takšne in drugačne. Bogomir Špiletič, slovenski ekonomist in politik, * 1.

Vesela!/ A new book is out published by Miš Publishing. I am feeling exc... Božo in Vili Tina Arnuš Pupis 25,95 € Dodaj v košarico Babica za lahko noč Vinko Möderndorfer 26,95 € Dodaj v košarico Trapaste zgodbe Kęstutis Kasparavičius 21,90 € Dodaj v košarico PRIPOROČILNI SEZNAM KNJIG ZA BRALNO ZNAČKO 2019/2020.

POVEZANE KNJIGE