Amuleti in talismani za začetnike

Amuleti in talismani za začetnike - Richard Webster | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Richard Webster
DIMENZIJA
8,74 MB
IME DATOTEKE
Amuleti in talismani za začetnike.pdf
ISBN
4506758102991

OPIS

Medaljoni s podobo svetega Krištofa, rogovi obilja, dragi kamni, ki ustrezajo našemu nebesnemu znamenju, štiriperesne deteljice – vse to so magični predmeti, ki jih uporabljamo za zaščito ali pa zato, da nam prinesejo srečo. V tem vodniku boste izvedeli vse o tem, kako izdelati ali poiskati talismane, amulete in srečonosne predmete ter si z njimi izboljšati življenje. Avtor Richard Webster tudi tu uporabi svoj znani način postopne razlage, s katero nam imenitno pokaže, kako ustvarimo, napolnimo in očistimo svoje osebne magične predmete za najrazličnejše namene, od ljubezenskih do finančnih. Spoznali boste zaščitne amulete z vsega sveta; med njimi so tudi še neobjavljeni podatki o jantrah, ki so oblika talismana, razširjenega v Indiji. V knjigi boste našli slovarček srečonostnih predmetov, od ankha do želve. Pisatelj je to privlačno in berljivo knjigo zasnoval, da lahko tudi popolni začetniki dosežejo uspeh z uporabo lastnih magičnih predmetov. o avtorju Richard Weber je napisal več kot sto knjig, med katerimi so lahko uspešnice, kot sta 365 načinov, kako privabimo srečo, in Angeli za začetnike. Nastopal je v mnogih radijskih in televizijskih oddajah v ZDA in drugod. Redno potuje, predava in vodi delavnice o najrazličnejših metafizičnih temah. Živi v Novi Zelandiji, njegova spletna stran pa je www.RichardWebster.co.nz

Dodaj v košarico ... Amuleti in talismani: kako izberemo, izdelamo in uporabljamo magične predmete 25.00 € 23.75 € Medaljoni s podobo svetega Krištofa, rogovi obilja, dragi kamni, ki ustrezajo našemu nebesnemu znamenju, štiriperesne deteljice - vse to so magični predmeti, ki jih uporabljamo za zaščito ali pa zato, da nam prinesejo srečo. V rubriki knjig ezoterika priporočamo: Neskončna modrost Akaških zapisov, Prebuditev jasnovidne energije, Znamenja od zgoraj, Knjiga o tabuju spoznanja, kdo ste, Amuleti in talismani za začetnike. Amuleti in talismani za začetnike Richard Webster. VERSTVA IN DUHOVNOST mejne vede.

Bodi mož Mark Batterson. VERSTVA IN DUHOVNOST krščanstvo.

POVEZANE KNJIGE