Življenje med antiko in avantgardo

Življenje med antiko in avantgardo Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,38 MB
IME DATOTEKE
Življenje med antiko in avantgardo.pdf
ISBN
1498346655013

OPIS

Pričujoča knjiga je izšla v počastitev jubileja prof. Janeza Vrečka in je zasnovana kot zbornik raznolikih prispevkov njegovih nekdanjih študentk in študentov, ki delujejo danes na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani ter Monike Gawlak s šlezijske univerze na Poljskem, kjer je bil slavljenec gostujoči profesor. Prvi prispevek je napisal jubilantov dolgoletni prijatelj akademik Boris A. Novak. Zbonik pa uokvirjata intervju in profesorjeva bibliografija, ki ju je pripravila dr. Seta Knop.

Evolucija in literatura: literarni darvinizem v precepu literarne vede. Oddelek za primerjalno književnost in literarno teorijo.

Janeza Vrečka in je zasnovana kot zbornik raznolikih prispevkov njegovih nekdanjih študentk in študentov, ki delujejo danes na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani ter Monike Gawlak s šlezijske univerze ... Pričujoča knjiga je izšla v počastitev jubileja prof. Janeza Vrečka in je zasnovana kot...

POVEZANE KNJIGE