Vaje za hrbtenico brez bolečin

Vaje za hrbtenico brez bolečin - Nikki Alstedter, Lora Pavilack | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nikki Alstedter, Lora Pavilack
DIMENZIJA
11,67 MB
IME DATOTEKE
Vaje za hrbtenico brez bolečin.pdf
ISBN
7377495308290

OPIS

Inštruktorici pilatesa Lora in Nikki sta vodilni v svoji panogi. Tisočim sta uspešno pomagali zmanjšati bolečine v hrbtu. Kako? Z gibanjem. Lora in Nikki v tej svetovni uspešnici predstavljata neprecenljive vaje in dejavnosti, s katerimi si boste učvrstili hrbtenico in ublažili bolečine. Izvedeli boste, kako telesna drža vpliva na vaše telo in čustva, odkrili dejavnosti, s katerimi boste vzravnali hrbtenico in omilili bolečine v vratu in križu, ki so posledica preobremenjenih mišic, ter ugotovili, kakšna je vaša naravna drža.

V knjigi boste našli vaje za: • dom: z zavednimi gibi opravite vaje kar med domačimi opravili Vaje za hrbtenico brez bolečin bom zagotovo priporočila vsem svojim prijateljem in strankam.« Catherine Chevalier, izvajalka metode EFT Picture »Kot osteopatinja vem, da zdravljenje poteka od znotraj. Večina bolnikov, ki jih srečujem pri svojem delu, živi dejavno in stresno, kar jim preprečuje, da bi spoznali pravi vzrok svojih bolečin. Vaje za hrbtenico brez bolečin nosite s sabo in vedno boste imeli pri roki nasvet strokovnjaka, razumljive prikaze, tehnike za izboljšanje drže in dihalne vaje, s katerimi boste dobro držo tudi ohranjali.

Zategnete stopala, zadržite 6 sekund in počasi popustite. Ponovite 10x.

POVEZANE KNJIGE