Toni in tokovi

Toni in tokovi - Ralph Metzner | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ralph Metzner
DIMENZIJA
10,13 MB
IME DATOTEKE
Toni in tokovi.pdf
ISBN
3323126268314

OPIS

Ralph Metzner v knjigi Toni in tokovi črpa iz intuitivne senzibilnosti in psihoterapevtskih izkustev, ko pripoveduje zelo človeške zgodbe o duhovnem zdravljenju in družinskih spravah skozi prostor in čas.Privlačne in izjemno napete zgodbe legendarnega transpersonalnega psihologa Ralpha Metznerja vas bodo prikovale na stol. Njegovo pisanje je zelo jasno, razumljivo in pretkano z globokim védenjem.V knjigi Toni in tokovi mrgoli napotkov za poustvarjanje alkimistično preoblikovalnih raziskovanj, ki spreminjajo zavedanje in razkrivajo možne vplive iz prejšnjih utelešenj.Metzner opisuje petnajst primerov, ki presenečajo in poučujejo radoveden um, a tudi pomagajo ljudem, ki potrebujejo psihoterapevtsko pomoč. Knjiga vsebuje obilo redkega znanja in pripomore k razumevanju nerazložljivih pojavov, kar omogoča globok zdravilni proces.Ralph Metzner je doktoriral iz klinične psihologije na Harvardski univerzi, kjer je sodeloval s Timothyjem Learyjem in Richardopm Alpertom. Napisal je več kot 100 člankov in nekaj knjig, med katerimi je The Unfolding Self in Green Psychology. Opravlja zasebno psihoterapevtsko prakso in je zaslužni profesor na Kalifornijskem inštitutu za integralne študije v San Franciscu ter predsednik in soustanovitelj fundacije Green Earth. Živi v Sonomi v Kaliforniji.

Metzner opisuje petnajst primerov, ki presenečajo in poučujejo radoveden um, a tudi pomagajo ljudem, ki potrebujejo psihoterapevtsko pomoč. Toni in tokovi €14,99 €17,60 Ralph Metzner črpa iz intuitivne senzibilnosti in psihoterapevtskih izkustev, ko pripoveduje zelo človeške zgodbe o duhovnem zdravljenju in družinskih spravah skozi prostor in čas. Ralph Metzner črpa iz intuitivne senzibilnosti in psihoterapevtskih izkustev, ko pripoveduje zelo človeške zgodbe o duhovnem zdravljenju in družinskih spravah skozi prostor in čas. 170 strani | 14.4 x 22 cm | Mehka platnica Toni in tokovi.

Metzner opisuje petnajst primerov, ki presenečajo in poučujejo radoveden um, a tudi pomagajo ljudem, ki potrebujejo psihoterapevtsko pomoč. Toni in tokovi je zbirka zgodb s psihoterapevtskih seans, kjer je pod taktirko Ralpha Metznerja in s pomočjo enteogenov (psihoaktivne substance), meditacij agni joge ter invokacij (nekakšne zdravilne molitve) potekalo zdravljenje posameznikov z različnimi stanji obsedenosti. Toni in tokovi : duhovnost, reinkarnacija in vpliv prednikov v enteogenski psihoterapiji. Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih.

POVEZANE KNJIGE