To ni knjiga o seksu

To ni knjiga o seksu - Chusita Fashion Fever | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Chusita Fashion Fever
DIMENZIJA
3,96 MB
IME DATOTEKE
To ni knjiga o seksu.pdf
ISBN
4549376670057

OPIS

Ta knjiga je priročnik in leksikon spolnosti za mlade, ki pomaga predstaviti spolnost mladostnikom od 14 leta dalje na razumljiv način. Napisana in oblikovana je na sodoben, pogumen in neposreden način, ki je dovolj razumljiv, da bralec ne potrebuje dodatnega predznanja za razumevanje napisanega. Potrebno je le opazovanje in raziskovanje samega sebe, da z njo mladi lahko najdejo sproščeno in varno pot v svet spolnosti. Knjiga odgovarja na vprašanja:- Kako je prvič?- Bom opazil/a le dosežem orgazem?- Ali dekleta tudi ejakulirajo?- Kako naj vem ali sem gej?- Kaj je kunilinkcija?- Kaj je 69?- Kaj storiti, če se strga kondom?Odkrit in zabaven priročnik brez cenzure, ki ti ponuja odgovore, daje zamisli in opisuje situacije, s pomočjo katerih boš lahko na dolgo in široko razmišljal/a o seksu, ob tem pa se še zabaval/a. Vse to spremljajo ilustracije in stripi, ki te bodo osupnili.

S obzirom na to, nije pretjerano iznenađujuće otkriti da Biblija ima puno toga za reći o seksu. Ljudska bića su seksualna bića; Bog nas je stvorio kao muškarce i žene, stoga je priča o stvaranju, padu i otkupljenju barem djelomično i priča ... To ni knjiga o seksu.

Autor: Hudele Likens Broj strana: 288 ISBN broj: 978-86-17-17978-4 Izdavač: Službeni glasnik Godina izdanja: 2012. Pregleda (30 dana / ukupno): 23 / 2729 Seks je sjajna stvar, no žene ga ponekad baš i ne vole, blago rečeno.Naime, vjerovali ili ne, u ovoj situaciji su zbunjeni i neshvaćeni .

POVEZANE KNJIGE