Potovanje gurujev

Potovanje gurujev - Rok Babnik | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rok Babnik
DIMENZIJA
3,27 MB
IME DATOTEKE
Potovanje gurujev.pdf
ISBN
9138653033879

OPIS

Nina in Nadir sta srečna, zaljubljena tridesetletnika. Njuna zveza je harmonična in trdna, a vse se spremeni, ko eden od njiju med intimnejšim stikom s prijateljem prestopi prag zvestobe. Ko se vsak zase trudita najti izhod iz primeža nezadovoljstva in slabe vesti, nepričakovano odkrijeta, zakaj nikdar v življenju nista mogla biti dlje časa srečna. Pomoč iščeta pri učiteljih modrosti in ljubezni, a se kmalu izkaže, da tudi ti niso presegli človeške šibkosti ...O AVTORJURok Babnik se je rodil leta 1968 v Ljubljani. Po končanem študiju se je zaposlil kot inženir, a že od mladosti sta ga enako kot tehnika zanimali področji človekovih misli in nezavednega. Zadnjih osem let intenzivno vadi čuječnost (mindfulness) z učitelji nasledstvene linije Miguela Ruiza. Je ljubitelj glasbe, pisanja in potovanj. Potovanje gurujev je njegova prva izdana knjiga.

24,00 € ... Če niste ljubitelji muzejev (muzej Vasa in Skansen ter drugi), ki jih tu kar mrgoli, si lahko dušo napolnite že s sprehajanjem po mestu. Vidite lahko gromno, tako da sta bila dva dneva veliko premalo, da bi si ogledala vse, sva pa videla veliko. Alah pod Sveto Trojico in Potovanje gurujev.

Nina in Nadir sta srečna, zaljubljena tridesetletnika. Njuna zveza je harmonična in trdna, a vse se spremeni, ko eden od njiju med intimnejšim stikom s prijateljem prestopi prag zvestobe. Potovanje gurujev je njegova prva izdana knjiga.

POVEZANE KNJIGE