Peka

Peka - Bernd Armbrust, ... [et al.] | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bernd Armbrust, ... [et al.]
DIMENZIJA
3,52 MB
IME DATOTEKE
Peka.pdf
ISBN
7182977165921

OPIS

Sladki kolači, dišeči mafini, izvirne tortice na palčki, sadne torte in slane dobrote – knjiga Peka vsebuje pester izbor užitkov iz pečice! Poiščite številne preproste recepte za sladke poslastice in aromatične slane jedi iz pečice. Za piko na i smo dodali zanimivosti o francoskih slaščicah, torticah na palčki in kolačkih iz Anglije, avstrijskih sladkih specialitetah in neapeljskih picopekih.

(01) 432 53 41 [email protected]čapeka.si Peka slaščic je obrtna dejavnost Slaščičarstvo spada med obrtne dejavnosti, za katere je potrebno pridobiti obrtno dovoljenje. O tem, za katere dejavnosti vse potrebujete obrtno dovoljenje, smo sicer že pisali v prispevku Pred registracijo podjetja preverite, ali potrebujete obrtno dovoljenje . peka perla bela brez vezenja.

MERI SE FI POKROVA PLADENJ JE MANJŠI ZAcca 5CM. fi 43 cm = 50 eur za 4 osebe.

POVEZANE KNJIGE