Ogenj in bes

Ogenj in bes - Michael Wolff | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Wolff
DIMENZIJA
12,44 MB
IME DATOTEKE
Ogenj in bes.pdf
ISBN
5123459907434

OPIS

Spodaj je kratek odlomek iz prvega poglavja. V času do izida knjige bo posamezne odlomke prevoda mogoče prebirati na spletnem portalu Siol - Novice.Trump ne le, da ni videl nobenega potencialnega konflikta interesov med kandidaturo za predsednika Združenih držav ter svojimi posli in nepremičninskimi interesi, predrzno je tudi skrival svoje davčne napovedi. Zakaj bi jih javno razkazoval, ko pa ne bo zmagal?Še več, niti pomisliti ni hotel, četudi samo hipotetično, kako bi \'v primeru, če …\' uredil vprašanje prenosa poslov, češ to bi samo prinašalo \'nesrečo\' – v resnici seveda ni hotel izgubljati časa. Tako kot ni hotel niti slučajno razmišljati o konfliktu interesov.Saj ne bo zmagal! Oziroma, njegova zmaga bo poraz.Če bi ne zmagal, bi bil Donald Trump najslavnejši človek na svetu – mučenec pokvarjene Hillary Clinton.Hči Ivanka in zet Jared bi se iz razmeroma neznanih bogataških otrok v hipu spremenila v mednarodna zveznika in ambasadorja družinske blagovne znamke.Steve Bannon bi postal de facto vodja gibanja Čajank.Kellyanne Conway bi postala velika televizijska zvezda.Reince Priebus in Katie Walsh bi dobila nazaj svojo republikansko stranko.Melania Trump bi se lahko vrnila k svojim neopaznim kosilom.To je bil tisti neproblematični scenarij, ki so ga vsi po vrsti pričakovali 8. novembra 2016. Poraz bi za vse vpletene pomenil zmago.Kmalu po dvajseti uri, ko je kazalo, da je trend – Trumpova zmaga – potrjen, je Donald mlajši prijatelju rekel, da oče, ali DTJ, kot ga kliče, gleda, kot da je srečal prikazen. Melania, ki ji je Donald Trump tako za sveto zagotavljal, da ne bo zmagal, je bila vsa v solzah – in to niso bile solze od sreče.Potem pa se je v zgolj nekaj več kot eni uri, kot je hladnokrvno opazoval Steve Bannon, omotični Trump transformiral najprej v še vedno nekoliko nejevernega Trumpa in potem v dokaj prestrašenega Trumpa. Toda to še ni bila zadnja transformacija. Nenadoma je Donald Trump postal mož, trdno prepričan, da si zasluži biti predsednik ZDA in da je za to službo tudi povsem sposoben.

V času do izida knjige bo posamezne odlomke prevoda mogoče prebirati na spletnem portalu Siol - Novice.Trump ne le, da ni videl nobenega potencialnega konflikta interesov med kandidaturo za predsednika Združenih držav ter svojimi posli in nepremičninskimi interesi, predrzno je tudi skrival svoje davčne napovedi. Zakaj bi jih javno razkazoval ... Michael Wolff, Ogenj in bes.

Ogenj in bes Michael Wolff, Ogenj in bes »Hujše je, kot si lahko predstavljaš. Ta človek je idiot, obdan s klovni.

POVEZANE KNJIGE