Neverend

Neverend - Aleš Šteger | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleš Šteger
DIMENZIJA
6,32 MB
IME DATOTEKE
Neverend.pdf
ISBN
8489442579415

OPIS

Napeti časi. Zaradi trgovinskih vojn EU s preostalim svetom, na trgovskih policah zmanjkuje banan. V Sloveniji so volitve pred vrati. Glavna protagonistka romana, mlada pisateljica, se sooča z avtorsko, ljubezensko in finančno krizo. Zaradi slednje, sprejme honorarno službo vodenja delavnic kreativnega pisanja v zaporu. Medtem v Ljubljani vlada kaotično stanje shodov za in protestov proti, ekstremizem vseh vrst narašča, politično napenjanje mišic je vse bolj brezsramno, prostor osebne svobode posameznika pa se krči in umika navznoter. Mlada pisateljica vedno hitreje drsi v razpoko, v katero izginja vedno večje število tistih, ki se takšnih iger ne znajo, ne zmorejo ali nočejo igrati. Če bi morala voliti, bi volila polarno zimo in ledenike, ki se nikoli ne stalijo, pravi.Neverend je poetičen in hkrati družbenokritičen roman o tem, kaj bi se nam utegnilo zgoditi, v kolikor se ne dogaja že danes.

Enemies swarm you from left and right and you need to learn how to defend yourself.

The goal of the game i We currently don't have any Neverend trainers, cheats or editors for PC. We previously evaluated this title and a trainer was not possible or the game is multiplayer/online only so it has been marked as RETIRED.

Всё портящая убогая игровая механика... Рендж ближней атаки противников только чуть меньше ренджа удара вашего "меча", весь геймплей Всё портящая убогая игровая механика... NeverEnd is a Rogue-Like Dungeon crawler, where you, a simple adventurer suddenly wakes up in another dimension.

POVEZANE KNJIGE