Konec skrivalnic

Konec skrivalnic - Lesley Choyce | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lesley Choyce
DIMENZIJA
6,7 MB
IME DATOTEKE
Konec skrivalnic.pdf
ISBN
6555694515843

OPIS

Da si to, kar si, je potreben pogum.Ethan, ki ima včasih napade tesnobe in se zato zapira vase, se spoprijatelji z Gabriello, pravzaprav Gabe, kot ona želi, da jo kličejo. Nanjo okolica pritiska, naj se oblači in obnaša bolj kot dekle. Dobivati začne celo grožnje. Takrat pa Ethan najde moč, da se upre njenemu mučitelju. A vse gre narobe in nenadoma je v škripcih Ethan.O deluTako kot ostale knjige iz zbirke Iziberi je tudi ta namenjena starejšim najstnikom, devetošolcem in srednješolcem. Pisatelj spretno odpira aktualno tematiko spolne identitete in nasilništva ter s pomočjo napete zgodbe večplastno in realistično prikazuje razvoj obeh glavnih junakov, ki se na koncu zgodbe dejansko znajdeta šele na začetku svojega odraščanja – prav zaradi tega pa je zgodba še posebej močna in vredna prebiranja.

Ob fotografijo, ki jo je objavila, je zapisala: »Prvi julij je tu! Spet praznujem rojstni dan, ki pa je letos zame še lepši!« Ethan in Gabriella sta inteligentna in občutljiva najstnika, ki ju je povezalo posmehovanje sošolcev. Ethana pestijo napadi tesnobe, Gabe pa si je nenadoma ostrigla lase na kratko in se oblači kot fant, kar je dovolj, da sta mlada ožigosana kot čudaka. Bliža se konec skrivalnic o vsebnosti maščob in sladkorja v živilih December prinaša eno večjih prelomnic na področju označevanja živil.

To pomeni, da bo denimo avstrijska davčna uprava na slovenski Durs samodejno poslala podatke o tem, koliko obresti ... Trmi ugodil informacijski pooblaščenec: konec skrivalnic z občinsko revizijo!!! Kaj so o porabi našega denarja ugotovili revizorji bo morala občina pokazati... Miran Šubic : pravnikom MO Kranj = 1:0 Karantena preizkuša našo ljubezen, ampak ne bo je pa ustavila! Razkrinkanje Elene Ferrante: "nagnusno novinarstvo" ali konec skrivalnic? Smo res morali vedeti, kdo je "prava" Elena Ferrante? A.

POVEZANE KNJIGE