Kakor nemirna reka

Kakor nemirna reka - Bojan Fekonja | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bojan Fekonja
DIMENZIJA
9,17 MB
IME DATOTEKE
Kakor nemirna reka.pdf
ISBN
8141696081733

OPIS

Roman Kakor nemirna reka je razburljiva, erotična pripoved o postavnem mladeniču, ki se v neprijaznem in turbulentnem času vojne vihre kar čez noč prelevi v osvajalca ženskih src.Številni vzponi in padci ga slednjič naključno pripeljejo do ženske, ki zavrti njegov svet. Kot prerojen spozna svojo Henriette, ki nato vodi vse niti njegovega življenja …O AVTORJUBojan Fekonja se je rodil v Mariboru leta 1951. Težke življenjske prelomnice v preteklih desetih letih so v njem prebudile željo po ustvarjanju in potrebo po raznovrstnem izražanju. Sprva je pisal pesmi, nato so privreli na plano rokopisi proznih del. Leta 2016 je pri založbi Ognjišče izšel njegov prvenec Drobec usode in kanček nebes. Nadaljeval je z likovnim upodabljanjem svojih občutkov, ki so prihajali iz globine srca. Pri tem je uporabljal akvarel ter predvsem akril na platno. Njegov slikarski opus šteje več kot 179 slik. Priredil je več samostojnih likovnih razstav in sodeloval tudi na več skupinskih.

Čeprav skorajda že vajeni rednega poplavljanja Vipave in nekaterih njenih pritokov, kakor vdani v usodo, da jih država pred tem ne bo obvarovala z nasipi in čim podobnim, so lahko zlasti ... Mestna knjižnica Kranj Gregorčičeva ulica 1 4000 Kranj, SI Slovenija tel.: 04 201-35-50 fax.: 04 201-35-60 [email protected] TRR: 01252-6030371423 Solo refren 1. del Igraj, igraj nam muzikant, zavriskaj na ves glas, na zdravje, tebi, muzikant, pa pridi spet med nas.

Opis. Knjiga 365 novih spoznanj je namenjena iskalcem ljubezni in svetlobe, ki želijo najti pravo pot v svojem srcu.

POVEZANE KNJIGE