Iluzija popolnosti

Iluzija popolnosti - Katja Mihelčič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Katja Mihelčič
DIMENZIJA
12,70 MB
IME DATOTEKE
Iluzija popolnosti.pdf
ISBN
8817470262603

OPIS

Kaj je pravzaprav popolnost?Popolno je vse kar je in kar obstaja. Ničesar ni potrebno popraviti ali izbrisati. Proti ničemer se ni potrebno bojevati. Ničesar ni potrebno izboljšati. Vse, točno takšno kot je, je popolno. Popolnost lahko začutimo, ko se nehamo opredeljevati v dve različni skrajnosti.Čas je, da zaključimo z našimi notranjimi boji in ugotovimo, da se v popolnoma vsem nahaja naša bit oz. zavest. Tako v temi, kot v svetlobi. Tako v pozitivnem, kot v negativnem.Pri popolnosti, gre torej za združitev vseh skrajnosti, vidikov, pogledov, teorij, … oz. za združitev celotnega obstoja. Gre za sprejemanje vsega kar obstaja.Knjiga vam bo pomagal videti, da ste tudi vi čudovit in unikaten vidik obstoja. Obstajate, vedno ste in vedno boste, ne glede na vse. Točno takšni kot ste, ste popolni. Ne vi, ne situacije v katerih se nahajate, ne potrebujejo nobenih izboljšav. Potreben je le drugačen pogled in sprejemanje. Vse je tako kot mora biti. Že od nekdaj ste bili popoln paket, le da tega niste vedeli.

Toda v resničnem življenju, nam pota usode, večkrat postrežejo z raznovrstnimi izkušnjami, ki se hitro spreminjajo. Vse kar se nam dogaja, nam je dano "od zgoraj", z najbolj humanim občutkom. Niti ena situacija ni usmerjena proti nam, temveč dela za nas.

Vse, točno takšno kot Iluzija popolnosti Kaj je pravzaprav popolnost? Popolno je vse kar je in kar obstaja. Ničesar ni potrebno popraviti ali izbrisati.

POVEZANE KNJIGE