Iluzija popolnosti

Iluzija popolnosti - Katja Mihelčič | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Katja Mihelčič
DIMENZIJA
3,39 MB
IME DATOTEKE
Iluzija popolnosti.pdf
ISBN
7643234024306

OPIS

Kaj je pravzaprav popolnost?Popolno je vse kar je in kar obstaja. Ničesar ni potrebno popraviti ali izbrisati. Proti ničemer se ni potrebno bojevati. Ničesar ni potrebno izboljšati. Vse, točno takšno kot je, je popolno. Popolnost lahko začutimo, ko se nehamo opredeljevati v dve različni skrajnosti.Čas je, da zaključimo z našimi notranjimi boji in ugotovimo, da se v popolnoma vsem nahaja naša bit oz. zavest. Tako v temi, kot v svetlobi. Tako v pozitivnem, kot v negativnem.Pri popolnosti, gre torej za združitev vseh skrajnosti, vidikov, pogledov, teorij, … oz. za združitev celotnega obstoja. Gre za sprejemanje vsega kar obstaja.Knjiga vam bo pomagal videti, da ste tudi vi čudovit in unikaten vidik obstoja. Obstajate, vedno ste in vedno boste, ne glede na vse. Točno takšni kot ste, ste popolni. Ne vi, ne situacije v katerih se nahajate, ne potrebujejo nobenih izboljšav. Potreben je le drugačen pogled in sprejemanje. Vse je tako kot mora biti. Že od nekdaj ste bili popoln paket, le da tega niste vedeli.

Že iz različnih filmov in zgodb ter podobnega, smo navajeni na usodne in večne romantične ljubezni, ki trajajo za vedno. Toda v resničnem življenju, nam pota usode, večkrat postrežejo z raznovrstnimi izkušnjami, ki se hitro spreminjajo. Vse kar se nam dogaja, nam je dano "od zgoraj", z najbolj humanim občutkom.

Kaj je pravzaprav popolnost? Popolno je vse kar je in kar obstaja. Ničesar ni potrebno popraviti ali izbrisati.

POVEZANE KNJIGE