Empatija

Empatija - Jesper Juul, ... [et al.] | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jesper Juul, ... [et al.]
DIMENZIJA
8,29 MB
IME DATOTEKE
Empatija.pdf
ISBN
9087385256184

OPIS

Knjiga je jedrnat teoretičen in praktičen vodnik, ki vam pomaga izboljšati stik s sabo in drugimi ljudmi. Odgovarja na vprašanje; „Kaj je najpomembnejša in najbolj dragocena stvar, ki jo lahko storimo za današnje otroke".Vsebino knjige sestavlja celovita in razumljiva teorija ter 12 vaj, ki so bile preizkušene v mnogih učilnicah, s strani učiteljev in študentov pedagogike. Knjiga je uporabna kot pripomoček, s katero lahko razvijete empatijo v sebi. V primerjavi z moraliziranjem, bodo vaši medosebni odnosi z uporabo empatije veliko kakovostnejši.Jesper Juul je danski družinski terapevt, predavatelj in avtor, pa tudi oče in dedek, ki je že tri desetletja eden vodilnih avtorjev v razpravi o vzgoji otrok ter samosvoj in odločen zagovornik novih in boljših pristopov.Poleg Jesperja Juula so vsebino knjige prispevali tudi Helle Jensen, Peter Hoeg, Jes Bertelsen, Michael Stubberup, Steen Hildebrand.

1,470 likes · 206 talking about this. empaTiJa je projekt studenata psihologije FFZG-a čiji je cilj destigmatizacija psihičkih teškoća kroz dijeljenje iskustva psihoterapije i savjetovanja. empatija .

V zadnjem gostovanju, ko sem govorila o poti zavestnega starševstva ter temeljih zavestne vzgoje sem nakazala, da so otroci naše. »Empatija in tudi sočutje sta obliki ozaveščenega stika s samim seboj, svojimi občutki, mislimi in čustvi. Vsakdo ima prirojeno sposobnost za empatijo in za ozaveščeni stik s samim sabo, za svoj notranji mir.

POVEZANE KNJIGE