Čudesa cirkusa

Čudesa cirkusa - Ana María Shua | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ana María Shua
DIMENZIJA
8,74 MB
IME DATOTEKE
Čudesa cirkusa.pdf
ISBN
7811729168650

OPIS

V tem cirkusu boste spoznali nenavaden primer zelo kratkega romana, akrobate, ki delajo salto mortale zunaj resničnosti, udomačene ljudi, umetnike, ki žonglirajo z glagoli in angela na trapezu. Mitološka bitja in osebe, ki so se pojavili v napačni literarni zvrsti. In bralce, ki si bodo grizli ustnice, ker bodo skušali vzpostaviti težko ravnovesje med ljubeznijo, klovnovo žalostno usodo, neverjetnim izvorom življenja in osupljivim svetom zabavljaštva. In nobene potrebe ni, da bi vstopili in se prepričali tudi sami, ker bralci že tako ali tako sumijo, da je tudi življenje cirkus.Ana Maria Shua (1951) tudi v tej zbirki preizprašuje konvencionalne meje literature z mikrozgodbami, povezanimi z metaforo o cirkusu. Argentinska pisateljica, najreprezentativnejša predstavnica te literarne zvrsti, s prefinjeno liričnostjo in obenem ostrim čutom za humor predstavlja usodo človeštva in nam omogoča, da si od blizu, kot v cirkuški areni, ogledamo izzivalno in nenavadno resničnost.

Found in: ključnih besedah Summary of found:...Predstavitev knjig Čudesa cirkusa argenitnske pisateljice Ana Maria Shua in... Keywords: okrogla miza, Argentina, Baskija ... Ana Maria Shua: Čudesa cirkusa 22 € 20,06 € Nenavaden primer zelo kratkega romana o cirkuških akrobatih in umetnikih - mitoloških bitij in oseb, ki so se pojavili v napačni literarni zvrsti. Zakaj pisati in govoriti o ženskah? Zoran Božič, druga izvedena dela.

COBISS+ SICRIS ‒ informacijski sistem o raziskovalni dejavnosti v Sloveniji Druge baze podatkov. COLIB.SI - podatki o slovenskih knjižnicah ... Čudesa cirkusa ta stik naredijo bodisi s humorjem, bodisi s satiro, tudi s ciničnim odnosom do sveta, povzpetniške družbe, s premoženjem obsedenih lastnikov, s spektaklom obsedenih opazovalcev vsakdanjosti, v svoje delo zazrtih avtorjev in celo z združevanjem junakov vse mogoče kulturne zgodovine, ne glede na to, ali so to živali ali ... Čudesa cirkusa "Čudesa cirkusa niso knjiga, ki bi si jo izposodili v knjižnici in jo vzeli na potovanje.

POVEZANE KNJIGE