10 x 10 zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop

10 x 10 zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop - Andreja Jernejčič | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andreja Jernejčič
DIMENZIJA
5,43 MB
IME DATOTEKE
10 x 10 zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop.pdf
ISBN
4833623185146

OPIS

Se želite učinkovito predstaviti stranki, novinarju ali na konferenci? Katero vsebino izbrati? Kaj in kako povedati medijem, da vas slišijo? Predvsem pa, kako ob tem učinkovito, samozavestno in dobro nastopati brez treme?S knjigo 10 x 10 zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop lahko v manj kot uri na enostaven način osvojite osnove piara in uspešnega sodelovanja z novinarji ter spoznate skrivnosti dobrega javnega nastopa. To je vaš nepogrešljivi priročnik, ki ga vzamete, predno greste na srečanje z novinarjem, na televizijo ali radio, na intervju ali konferenco, predno bi radi predstavili sebe, svoj izdelek ali storitev, predno se vam zgodi kriza, predno boste imeli nastop pred zaposlenimi, na kolegiju ali celo poroki, predno … Pred vami so vse ključne »zapovedi« uspešnega piara in dobrega nastopa, ki naj bi jih poznal vsakdo za uspešnejše življenje ne glede na delo ali poklic.

Andreja je ob tem izdala novo knjigo 10 x 10 zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop in zvočno knjigo Biblija uspešnega piara, ki so jo brala znana imena, med drugim Saša Pavček, Milena Zupančič, Luka Markus Štajer, Ivan Lotrič, Boštjan Romih in Jure Sešek. 10 x 10 zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop. Se želite učinkovito predstaviti stranki, novinarju ali na konferenci? ...

okt 2018. Andreja Jernejčič ( 0) ISBN/EAN:P_9789619451007 ... 10x10 zapovedi - za uspešen piar in dober javni nastop.

POVEZANE KNJIGE