Terapija CLARK

Terapija CLARK - Ignacio Chamorro Balda | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ignacio Chamorro Balda
DIMENZIJA
5,38 MB
IME DATOTEKE
Terapija CLARK.pdf
ISBN
3990630633239

OPIS

Osnova terapije CLARK je raztrupljanje organizma in odstranitev patogenih organizmov, ki predstavljajo temeljni vzrok bolezni.S protokoli, ki jih je razvila dr. Clark in jih lahko najdete v tej knjigi, je možno izboljšati tako fizično kot psihično zdravje. Postopki so preprosti in dostopni vsakomur. Iz telesa je treba odstraniti dva glavna dejavnika neravnovesja - patogene organizme in toksične snovi.V tem trenutku je večina svetovne populacije žrtev oslabljenega imunskega okolja, ki je posledica toksičnih snovi v našem okolju in prehrani.Protokoli se lahko uporabljajo kot preventiva, primerni so tudi za izboljšanje in zdravljenje bolezni, na katere današnja medicina nima odgovora.

Iz telesa je treba odstraniti dva glavna dejavnika neravnovesja - patogene organizme in toksične snovi. V tem trenutku je večina svetovne populacije žrtev oslabljenega imunskega okolja, ki je posledica toksičnih snovi v našem okolju in prehrani. Osnova terapije CLARK je raztrupljanje organizma in odstranitev patogenih organizmov, ki predstavljajo temeljni vzrok bolezni.

Povečaj pisavo besedila. Pomanjšaj pisavo besedila.

POVEZANE KNJIGE