Tapkanje za punce

Tapkanje za punce - Christine Wheeler | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christine Wheeler
DIMENZIJA
8,53 MB
IME DATOTEKE
Tapkanje za punce.pdf
ISBN
7912430521921

OPIS

V knjigi Tapkanje za punce izkušena izvajalka EFT Christine Wheeler pojasnjuje temelje tehnike in preprosto, a učinkovito svetuje, kako tapkati vsakdanje izzive. Dekletom lahko pomaga omiliti tesnobo in občutek, da je vse pretežko, okrepiti samozavest in sneti nahrbtnik, poln stresa, za katerega morda niti ne vedo, da ga prenašajo.

Dekletom lahko pomaga omiliti tesnobo in občutek, da je vse pretežko, okrepiti samozavest in sneti nahrbtnik, poln stresa, za katerega morda niti ne vedo, da ga prenašajo. Tapkanje za punce. 24.00 € 22.80 €.

- Pet.: 9:00 - 13:00 in 14:00 - 18:00, Sob.: 9:00 - 12:00 Tapkanje za punce : kako se lahko nehaš preveč vznemirjati in ostaneš sijajna punca; The tapping solution for teenage girls TAPKANJE ZA LAJŠANJE BOLEČIN - Podroben vodič za lajšanje in odpravljanje kronične bolečine Če ste eden od milijonov ljudi, ki se dnevno spopadajo s kronično bolečino , ste verjetno poskusili z vsemi običajnimi "rešitvami": z zdravniki, injekcijami, zdravili in operacijami. V knjigi Tapkanje za punce izkušena izvajalka EFT Christine Wheeler pojasnjuje temelje tehnike in... 3. TAPKANJE PO TOČKAH.

POVEZANE KNJIGE