Smrt za življenje

Smrt za življenje - Erik Valenčič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Erik Valenčič
DIMENZIJA
10,8 MB
IME DATOTEKE
Smrt za življenje.pdf
ISBN
9588524718561

OPIS

Razpoloženje v mestu je bilo temačno in sovražno. Skoraj vsi turisti so odšli. Na večjih križiščih so bili razporejeni policijski avtomobili, džipi in marice z utripajočimi modrimi lučmi. Skupaj z novoletnimi lučkami, ki so še vedno krasile marsikatero trgovino, hotel ali lepotilni salon, so ustvarjale shizofreno, popolnoma ponorelo ozračje. Državne ustanove so varovali vojaki v kamuflažnih uniformah. V rokah so držali sploščene puške, ki so se Adriani zdele kakor iz kakšnega znanstvenofantastičnega filma. Nihče je ni pogledal; oči, ki so bolščale iz odprtin črnih mask, so nemo skenirale samo promet. Strah zaradi grožnje napada na zborovanje Nacionalne unije z avtomobilsko bombo se še ni povsem polegel. Nihče ni vedel, ali po mestu morda ne kroži peugeot 207 z zajetno količino eksploziva v prtljažniku.

Ko dojame, da gre za nadaljevanje njegovega romanesknega prvenca izpred treh let, ki ga ... Magistrsko delo obravnava življenje mladih odraslih posameznikov po partnerjevi smrti. Smrt partnerja je v obdobju zgodnje odraslosti običajno nepričakovana in za posameznika pomeni veliko življenjsko spremembo.

stemming. Primer stavka z "gre za življenje in smrt", prevod spomin.

POVEZANE KNJIGE