Skrivnost našega uspeha

Skrivnost našega uspeha - Miha Mazzini | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miha Mazzini
DIMENZIJA
8,4 MB
IME DATOTEKE
Skrivnost našega uspeha.pdf
ISBN
1357680977131

OPIS

Skrivnost našega uspeha je tretja knjiga Mihe Mazzinija o tem, kaj pomeni biti Slovenec. V svoje pisateljsko ogledalo družbe lovi podobe, ki so postale prevec vsakdanje, da bi se jim cudili, a glej, s humorjem, ki nas vcasih nekoliko spomni na Milcinskega Butalce, doseže, da se vendarle zacudimo … morda nas bo pa kateri od premislekov vodil k novim rešitvam in boljšim praksam.Knjigo Skrivnost našega uspeha sestavljajo kolumne, ki so izhajale na portalu Planet Siol.net med leti 2014 in 2017.

Fokus je na visokem standardu kakovosti, sodobnih modelih in na udobju nošenja in predvsem na enostavnem ... V bistvu je skrivnost našega uspeha na eni strani v izkušnjah, ki smo jih dobili v različnih podnebnih razmerah, na drugi strani pa pravilna odločitev za spremembo poslovnega modela pred nekaj leti. Takrat smo dejali: Gremo se ukvarjat izključno z baloni, z razvojem.

In eden za drugim so se začeli pojavljati. Ali veste, da nam ta Skrivnost da vse, kar si želimo: Srečo, Zdravje in Bogastvo? Lahko imamo, naredimo ali postanemo vse, kar hočemo.

POVEZANE KNJIGE