Redna zbirka Celjske Mohorjeve družbe 2018

Redna zbirka Celjske Mohorjeve družbe 2018 Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
12,40 MB
IME DATOTEKE
Redna zbirka Celjske Mohorjeve družbe 2018.pdf
ISBN
7017712058906

OPIS

REDNA ZBIRKA CELJSKE MOHORJEVE DRUŽBE 2018MOHORJEV KOLEDAR 2018Mohorjev koledar vstopa v 160. leto izhajanja, zato med bralce prihaja nekoliko prenovljen in z novo vsebino: ubrano v smiselne in zaključene sklope. Z njimi vas želimo spomniti na pomembne dogodke iz svetovne in domače zgodovine. Tokrat posebej izpostavljamo prispevke v sklopu Priden kot čebela in Pobegi v naravo. Urednica: Alenka Veber.(224 strani, 210 mm x 270 mm, 19,50 €)Branko Petauer: PUŠČAVSKA VRTNICARoman o življenju krščanske skupnosti v prvih stoletjih po Kristusovem rojstvu pripoveduje o znamenitem obdobju vladavine kraljice Zenobije (240– 275) in njeni tragični usodi. V osrednjo pripoved pa je vtkana ljubezenska zgodba med trgovčevim sinom Johananom in kraljičino sužnjo Šošano.(264 strani, 135 mm x 210 mm, 18,50 €)Igor Cvetko: OTROŠKE IGRE NA SLOVENSKEM OD A DO ŽNepogrešljiv priročnik z nazornimi opisi, ilustracijami, notami … za vse, ki bi se radi igrali igre, ki so se jih nekoč že, pa so nanje pozabili; ki so se jih igrali s prijatelji na ulici ali ob večerih v krogu družine. Saj je prav igra ključnega pomena za zdravo in srečno otroštvo! Idejna zasnova, besedilo in ilustracije: mag. Igor Cvetko. Spremni besedi: Jelena Sitar in ddr. Marija Stanonik.(176 strani, 210 mm x 270 mm, 23,00 €)Jože Ramovš: SOŽITJE V DRUŽINI.Sto domačih zdravil za dušo in telo 3Poljudno strokovna knjiga, ki odgovarja na aktualne potrebe po učenju lepših odnosov v družini. Je smiselno nadaljevanje avtorjevih prejšnjih uspešnic Sto domačih zdravil za dušo in telo, ki tokrat postreže z osebno in družbeno orientacijo, učenjem lepega komuniciranja in razvijanjem sožitja v družini ob vsakdanjih in tudi ob prelomnih življenjskih situacijah.(536 strani, 135 mm x 210 mm, 23,50 €)Marko Radosavljević: SLOVENSKA ORNAMENTIKA. PobarvankaPobarvanka je namenjena predvsem odraslim, saj barvanje sprošča, pomirja, osredotoča naše misli in vzpodbuja ustvarjalnost. Barvali boste moderne motive, sestavljene iz avtohtone dediščine slovenske ornamentike, avtor pa predlaga tudi nekaj tehnik za doseganje posebnih učinkov.Spremno besedilo: Jerneja Planinšek Žlof.(128 strani, 210 mm x 270 mm, 12,50 €)

... Redna zbirka Celjske Mohorjeve je s svojo tradicijo edinstvena v evropskem in tudi svetovnem merilu. Tudi po 170 letih se s hvaležnostjo zavedajo sadov današnjega slovenskega jezika, ki jih je rodil trud ustanoviteljev Mohorjeve družbe.

Tudi po 170 letih se s hvaležnostjo zavedajo sadov današnjega slovenskega jezika, ki jih je rodil trud ustanoviteljev Mohorjeve družbe. Številne generacije plemenitih Mohorjevih ustvarjalcev so doprinesle h kulturnemu, družbenemu in ... CELJSKA MOHORJEVA DRUŽBA, založništvo, trgovina in storitve, d.o.o., Prešernova ulica 23, 3000 Celje.

POVEZANE KNJIGE