Radost

Radost - Osho | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Osho
DIMENZIJA
6,63 MB
IME DATOTEKE
Radost.pdf
ISBN
6016335532739

OPIS

OSHO v knjigi Radost razlaga, kar običajno pojmujemo kot radost, ni radost; v najboljšem primeru je zabava. Je samo način, kako se izognemo samim sebi. Je način, kako se omamimo, utopimo v nečem, da bi lahko pozabili na svojo zagrenjenost, skrbi, tesnobnost, bojazni.Kar izvira od zunaj, ni in ne more biti radost. Vse, kar je odvisno od nečesa, ni in ne more biti radost. Radost vznikne iz vašega jedra. Je absolutno neodvisna – neodvisna od vseh zunanjih okoliščin. In ni beg pred seboj; v resnici je srečanje s seboj.Najprej je treba poskrbeti za srečo, za radost, trdi Osho. Ko se vedno znova odločite za srečo, ko se odločite, da boste radostni, ne potrebujete meditacije. Meditacija se začne dogajati sama od sebe.Radost je esenca tega, iz česar je narejeno vesolje.Vendar morate gledati naravnost predse, zazreti se morate v to, kar je tik pred vami.Če gledate vstran, zgrešite bistvo.OSHO je eden od najbolj znanih in najbolj provokativnih duhovnih učiteljev dvajsetega stoletja. V sedemdesetih je vzbudil pozornost mladih Zahodnjakov, ki so želeli izkusiti meditacijo in preobrazbo. Četrt stoletja po njegovi smrti leta 1990 se vpliv njegovih naukov širi, tako kot krog njegovih bralcev vseh starosti in z vseh koncev sveta.

Komu je namenjena? Urnik vadbe; Tekaški nasveti; Program vadbe; Fotogalerija. Foto 2019; Foto 2018; Foto 2017; Foto 2016; Foto 2015; Povezave; Kontakt; Sponzorji And RADOST is the Czech (Prague is my hometown) word for joy.

Komur se usoda smeje, da mu je prijatelj zvest; če se ob ženici greješ, rad zavriskal bi do zvezd. Res je srečen, kdor ob duši svojo dušo si poji; Beseda radost ima 5 sopomenk.

POVEZANE KNJIGE