Pridiga o padcu Rima

Pridiga o padcu Rima - Jérôme Ferrari | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jérôme Ferrari
DIMENZIJA
7,47 MB
IME DATOTEKE
Pridiga o padcu Rima.pdf
ISBN
8595106261397

OPIS

Roman je zgodba mladega moškega, ki obesi študij filozofije na klin, da bi skupaj s prijateljem odprl bar na Korziki, bar pa naj bi postal kraj miru in prijateljstva. Stvari pa se drugače obrnejo, ko na načrte mladega idealista vržejo senco pijača, seks in korupcija.Pisatelj (rojen leta 1968) je doslej izdal sedem romanov, predava filozofijo na francoskem liceju v Abu Dabiju, predtem je poučeval na Korziki, bil pa je povezan tudi z aktivisti za neodvisnost Korzike in pisal tudi za nacionalistično glasilo. Kot pravi sam, je Korzika njegovo naravno literarno okolje.Za roman je pred dvema letoma prejel najuglednejše francosko književno priznanje, Goncourtevo nagrado.

E-romanca Rainbow Rowell. SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani.

FRANČIČ, Franjo. Tisti njihovi srebrni glasovi : zgodba o delovanju mladinskega pevskega zbora Trboveljski slavček od leta 1927 do leta 1941, (Zbirka Avtorji). Brežice: Primus, 2017.

POVEZANE KNJIGE