Otroški atlas sveta

Otroški atlas sveta - Chez Picthall, Dominic Zwemmer | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Chez Picthall, Dominic Zwemmer
DIMENZIJA
3,61 MB
IME DATOTEKE
Otroški atlas sveta.pdf
ISBN
7644056901482

OPIS

S sijajnimi fotografijami ljudi, naselij, pokrajin, živali in rastlin Otroški atlas sveta omogoča vznemirljiv vpogled v sodobni svet.S posodobljenimi, ne prezahtevnimi besedili, najnovejšimi podatki in zastavami neodvisnih držav je idealen uvajalni priročnik tako za domačo kot za šolsko rabo. - stotine zemljepisnih imen, imen glavnih mest in najprepoznavnejših naravnih pojavov- državne zastave, glavni jeziki, denarne enote ter podatki o površini in številu prebivalcev za vsako državo- natančni in privlačni zemljevidi, izdelani z najsodobnejšo digitalno kartografijo- skrbno izbrane značilnosti in posebno zanimiva dejstva za vsako predstavljeno območje- preprosto in jasno besedilo, primerno za mlajše bralce.

U pozadini naslovne stranice nalazi se prikaz planete Zemlje djelom zatamnjen. Knjig o raziskovanju sveta za otroke je ogromno, zato so na spodnjem seznamu predvsem tiste, ki so nam najbolj ostale v spominu. Največ dobrih predlogov za knjige dobimo v knjižnici, zanimivi pa so tudi seznami za bralno značko.

Cena: 19,99 EUR-5% za člane knjižnega kluba. Na zalogi. V otroški sobi.

POVEZANE KNJIGE