Nevronačela vodenja

Nevronačela vodenja - Rudolf Germ | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rudolf Germ
DIMENZIJA
7,51 MB
IME DATOTEKE
Nevronačela vodenja.pdf
ISBN
3600601057784

OPIS

Dogajanja na globalnem trgu in pred domačim dvoriščem se ves čas nepredvidljivo spreminajo, zato potrebujejo vodje ne le poznavanje zakonitosti, temveč tudi "mehke veščine".Znati z ljudmi pomeni razumeti, zaupati in povezovati različnosti. Pri tem nas določa tudi nevrologija: podzavestni vzorci mišljenja, čustvovanja in odzivanja, ki so priložnost za razvoj in omejitev hkrati.NLP (nevrolingvistično programiranje) je v tej knjigi prvič v Sloveniji predstavljeno kot učinkovito praktično orodje komunikacije v poslovnem okolju. Avtor povezuje ekonomijo, psihologijo, antropologijo, nevroznanost in NLP, pri čemer je duhovit, praktičen in včasih provokativen.Priročnik je svež in inovativen vpogled v vsakdanjik vodje, ki je v svojih izzivih pogosto sam, zato knjiga prihaja v pravem času in bo dobrodošla spremljevalka pri delu tudi za vse druge, ki delate z ljudmi.

Vodenje je proces vplivanja na druge z namenom skupnega doseganja zastavljenih ciljev.V tem odnosu ima en član skupine vlogo vodje, ki usmerja ostale.; Vodenje je usmerjanje, vplivanje in motiviranje zaposlenih, da bi ustrezno opravili naloge, potrebne za doseganje organizacijskih ciljev. - Predstavitev knjige NEVRONAČELA VODENJA - pogovor z avtorjem - Poseben glasbeni gost: Ivo Mojzer, pevec in soavtor knjige Srečen je, kdor zares živi. - Kratka predstavitev naših izobraževanj: NLP, študijski krožki in delavnice kreativnega pisanja.

2. Delavnica SNLP: Nevronačela vodenja ali zakaj zaposleni ne storijo tistega, kar bi morali (Rudolf Germ) Hacquetova 4, 3. nadstropje, stanovanje 17, 1000 Ljubljana 14.03.2017 17:30 - 20:30 Ponovno malo vodenja by piskec 9.

POVEZANE KNJIGE