Neverjetno enostavno in okusno

Neverjetno enostavno in okusno - Jakob Polajžer - kuhar Jaka | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jakob Polajžer - kuhar Jaka
DIMENZIJA
5,3 MB
IME DATOTEKE
Neverjetno enostavno in okusno.pdf
ISBN
1668258912740

OPIS

Recepti zbrani v kuharski knjigi so sezonski in s poznanimi živili. Vsak recept vsebuje še praktični nasvet za pripravo ali nasvet o pripravi druge jedi iz podobnih sestavin. V knjigi najdete recepte za kruh, jedi na žlico, testenin, jedi na žaru vseh vrst mesnih jedi, marinad za meso, sladic, vegetarjanskih jedi in vložnin.Posebnost te knjige so enostavni in domači recepti, primerni za vsakodnevno pripravo. Vsak recept vsebuje še dodaten nasvet, kako lahko ta obrok pripravite drugače in zakaj je nekaj potrebno dodati ali narediti. Skratka prava zakladnica nasvetov ter majhnih skrivnosti, ki sem jih zaupal med samo pripravo jedi v 300 kuharskih oddajah na NET TV.

Neverjetno okusni in primerni za zdravo sladkanje, ker pa smo jih zavili v lično embalažo, boste z njimi lahko obdarili in razveselili svoje ... Tole sem sinoči spekla, trenutno od peciva ni več niti drobtina. Res je enostavno, sočno in okusno.

Prijavi napako. Enostavno, a neverjetno okusno: recept za sira. 25.

POVEZANE KNJIGE