Nenavadni vodnik po nenavadni Sloveniji, 2. del

Nenavadni vodnik po nenavadni Sloveniji, 2. del - Primož Hieng | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Primož Hieng
DIMENZIJA
4,79 MB
IME DATOTEKE
Nenavadni vodnik po nenavadni Sloveniji, 2. del.pdf
ISBN
4040829367193

OPIS

100 novih idej za izlete in potepanja! Če bomo iz najbolj znanih slovenskih krajev, iz teh zdaj že mondenih turističnih središč skrenili le nekaj kilometrov v stran, se nam bo odprl povsem nov svet, nič manj očarljiv in zanimiv.Turizem je tako rekoč na vsakem koraku. Še tako majhne vasi imajo svoja turistična društva in druge podobne organizacije, skoraj v vsaki vasi vas bodo prijazno postregli z domačimi oziroma lokalnimi dobrotami, rade volje vam bodo povedali to in ono zanimivost o svojem okolju in pogledali v bližnjo ali daljno prihodnost.

Najpomembnejša je seveda osrednja zgodba o ljudeh, krajih ali običajih, ki naj vas spodbudi k temu, da se boste odpravili na izlet ali potepanje. Nenavadni vodnik po nenavadni Sloveniji - 3. del Izlet.

Tako je, posebej pa bi se rad zahvalil za pomoč fotografu, pesniku in slikarju Janezu Medvešku ter novinarju in fotografu Goranu Rovanu. Vodnik po zdravilnih energijah, 2. del (2015) Nenavadni vodnik po nenavadni Sloveniji (2015) Zdrave in zdravilne vode Slovenije (2016) Priznanja.

POVEZANE KNJIGE