Nasad oranževcev

Nasad oranževcev - Larry Tremblay | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Larry Tremblay
DIMENZIJA
8,41 MB
IME DATOTEKE
Nasad oranževcev.pdf
ISBN
7613242299651

OPIS

Srhljiv roman o grozi samomorilskega terorja.V nedoločenem delu Bližnjega Vzhoda v senci pomarančnih dreves mirno živita dvojčka Ahmed in Aziz, dokler nočna eksplozija ne razpara neba in umori njunih starih staršev. Zdaj grozota vojne obkoli njuno otroštvo in zdrobi njuno prihodnost. Možje, ki terjajo maščevanje za prelito kri, pridejo s sladkimi in lažnivimi obljubami – eden od obeh bratov si mora nadeti pas z eksplozivom in oditi k sovražniku na drugo stran gore. Koga bo oče izbral?Nasad oranževcev je »velik« roman – izvrsten v tehniki in z jasnim pozivom k premisleku, ki je prav danes nujno potreben. Larry Tremblay (1954) je priznani kanadski dramatik in pisatelj, pričujoči roman, za katerega je prejel prestižni nagradi Prix des libraires du Québec in Prix littéraire des collégiens, pznjegov prvi stik s slovenskimi bralci. Občuten prevod ter aktualno spremno besedo je pripravil Jaroslav Skrušný.

Založništvo in izdelava - Ljubljana : Družina, 2017 Jezik - slovenski ISBN ... Na debatni kavarni v nedeljo, 26. novembra, sta dva sogovornika Manice Ferenc predstavila roman kanadskega pisatelja Larryja Tremblaya Nasad oranževcev.

Možje, ki terjajo maščevanje za prelito kri, pridejo s ... Nasad oranževcev je »velik« roman - izvrsten v tehniki in z jasnim pozivom k premisleku, ki je prav danes nujno potreben. Larry Tremblay (1954) je priznani kanadski dramatik in pisatelj, pričujoči roman, za katerega je prejel prestižni nagradi Prix des libraires du Québec in Prix littéraire des collégiens, pa njegov prvi stik s ... Nasad oranževcev: Naš vsakdan pripoveduje zgodbo samomorilskega terorja, zato je, večkrat nagrajeni tekst kanadskega avtorja, skrajno aktualen.

POVEZANE KNJIGE