Najin dnevnik

Najin dnevnik - Urška Ponikvar | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Urška Ponikvar
DIMENZIJA
12,19 MB
IME DATOTEKE
Najin dnevnik.pdf
ISBN
5067421207287

OPIS

Dnevnik vam bo pomagal pri konkretni pripravi na partnersko oz. zakonsko življenje. Namenjen je tako ženskam kot tudi moškim, čeprav bo morda bolj pisan na kožo ženskam.V njem boste našli veliko nasvetov in informacij, o katerih se morata s partnerjem iskreno pogovoriti. Razdeljen je na posamezne teme, ki vključujejo kratek opis, nato je na vas, da izpolnite prazne vrstice. Na vsako temo je podan tudi koristen nasvet terapevtke.

Nasmejte se ob sms šalah, pošljite kakšno lepo e-kartico, odigrajte tetris ali katero drugo igro in se nasmejte še ob vsakodnevno novih stripih v angleščini. 'Živjo, jaz sem Nena, a si ti kaj razumela?« me je tam na začetku 80. let po odhodu iz predavalnice nagovorila sošolka, ki se je med uro nesrečno presedala na stolu.

Obstoj moje mehkobe, povezati s poetovim dotikom, ker tako nežno čuti ? Čuti rožo mojega telesa, ki se rosno, nežno dotakne, dotakne moje bluze. V veter pošlje poljub, ki za trenutek predrami moje osamljeno telo, saj pot vojne ga odnaša stran.

POVEZANE KNJIGE