Muca Mija in miška Maška

Muca Mija in miška Maška - Helena Kraljič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Helena Kraljič
DIMENZIJA
10,36 MB
IME DATOTEKE
Muca Mija in miška Maška.pdf
ISBN
9535436332376

OPIS

Zakaj se živali, ki jih muca Mija sprašuje po drobni sivi miški, čudijo, jezijo — ali kar molčijo? In kako to, da ji na koncu vseeno povejo, kje je?Na vsa ta vprašanja vam bo odgovorila pravljica o prijateljstvu, ki vsem nam sporoča tudi to, da so včasih besede, ki se nam zdijo nevarne ali neprijazne, vse kaj drugega kot grožnja ... Morda jih le nismo razumeli. Želim vam, spoštovani mladi in starejši bralci, da bi besede muce Mije in miške Maške na koncu bralnega potepanja po kmetiji razumeli prav, po svoje; in jih predvsem začutili.

3,321 likes · 389 talking about this. šivanje unikatnih oblačil za majhne ritke :)no pa tudi za velike Miška je nežna, do ljudi zadržana muca.

V nasprotnem primeru ste sami dolžni spremljati vaše stanje izposoje, knjižnica pa vas o prispelem gradivu posebej ne obvešča. Muca Mija in miška Maška - Helena Kraljič količina Dodaj v košarico ID produkta: 1465 Šifra: 9789616988407 Kategorije: Otroške knjige , Slikanice , starost 0-3 let , starost 3-6 let Oznaka: prijatelji Muca Mija in miška Maška ... Zakaj se živali, ki jih muca Mija sprašuje po drobni sivi miški, čudijo, jezijo — ali kar molčijo? In kako to, da ji na koncu vseeno povejo, kje je? 22feb17:30 18:30 S pravljico po svetu - Muca Mija in miška Maška.

POVEZANE KNJIGE