Kaj moramo starši o denarju naučiti svoje otroke, preden gredo od doma

Kaj moramo starši o denarju naučiti svoje otroke, preden gredo od doma - Marja Milič, Matjaž Nidorfer | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marja Milič, Matjaž Nidorfer
DIMENZIJA
8,99 MB
IME DATOTEKE
Kaj moramo starši o denarju naučiti svoje otroke, preden gredo od doma.pdf
ISBN
2659019047338

OPIS

Knjigo Kaj moramo starši o denarju naučiti otroke, preden gredo od doma je namenjena vsem staršem, ki želite svoje otroke popeljati v finančno neodvisnost in samostojnost.Sodeč po odzivih prvih bralcev, smo prepričani, da boste nad knjigo navdušeni tudi vi. Z njo lahko razveselite tudi druge, saj je lahko knjiga dragoceno in praktično darilo tako za vaše prijatelje, sodelavce, poslovne partnerje, kakor tudi za vaše zveste stranke.Zakaj sva pripravila to knjigo?Ko se rodi prvi otrok, se življenje vsakega novopečenega starša obrne povsem na glavo. Bolje kot smo na vse skupaj pripravljeni, manj nas bo karkoli vrglo iz tira. Ena od naših pomembnih odgovornosti je tudi, da otroke naučimo kako ravnati z denarjem.Knjiga "Kaj moramo starši o denarju naučiti otroke preden gredo od doma" vas bo vodila skozi različna obdobja otrokovega življenja. Gre za zbirko skrbno izbranih člankov, ki so na reviji Moje finance nastajali iz spoznanj in izkušenj zadnjega desetletja. Pri njihovem nastajanju so nam pomagali najuglednejši osebni finančni svetovalci, kadrovski strokovnjaki, psihologi, finančni analitiki, uspešni podjetniki in še kdo. Da bi bilo vse skupaj čim bolj praktično in uporabno, pa smo člankom dodali še številna razmišljanja mladih ljudi.Avtorja knjige Marja Milič in Matjaž Nidorfer: Starši imamo zahtevno nalogo, da otroke vzgojimo v odgovorne in samostojne ljudi. Če vam bo pri tem pomagala tudi naša knjiga, nam bo to v veliko veselje in ponos.

Prijavite se lahko že zdaj. Seveda starši niso vsevedi in morda delajo tudi kakšne finančne napake, zato ne škodi, da si tudi sami preberejo kaj o tem, lahko pa se tudi udeležijo 5 predavanj, ki so osnovani po knjižni uspešnici Kaj moramo starši o denarju naučiti otroke, preden gredo od doma. (več o programu finančnega izobraževanja za starše) Kako se spopasti s tem izzivom, v knjigi Kaj moramo starši o denarju naučiti svoje otroke, preden gredo od doma razloži tako v starševski vlogi kot na področju osebnih financah prekaljen uredniški dvojec revije Mojih financ.

Ni lahko, kajti starši se tega v šoli nismo učili. Niti nas tega niso znali naučiti naši starši, ki so živeli v svetu z eno banko, eno zavarovalnico in eno trgovino.

POVEZANE KNJIGE