Glasna tišina poželenja

Glasna tišina poželenja - Božidar Veljković | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Božidar Veljković
DIMENZIJA
5,31 MB
IME DATOTEKE
Glasna tišina poželenja.pdf
ISBN
2751924833463

OPIS

V knjigi Glasna tišina poželenja najdete razodevanje razlogov, zaradi katerih smo velikokrat premišljevali, se obotavljali ali se bali, namesto da bi se prepustili sebi in uživali."Spolna komunikacija ali odnosi med žensko in moškim so prvinska in najstarejša oblika eksistence človeka. Tisti, ki ne komunicira, nima stikov z ljudmi, ne bere in ne posluša glasbe ter v sebi ne najde zadovoljstva – dejansko umira" P. NerudaResnično zadovoljstvo človek najde v sebi šele takrat, ko se uresničuje s svojo drugo polovico. Kakovost človeškega življenja je primarno določena s kakovostjo njegove spolnosti, če to priznamo ali ne. Z besedili v tej knjigi boste z nekom, ki vas bo razumel in s katerim lahko delite svoje skrivnosti.Z branjem besedil lahko odtopite hladno tišino, ki prekriva prijetno lepoto vašega poželenja do spolnosti, do življenja. Človek obstaja samo, dokler v njem živita radovednost in upanje.

uri Božidar Veljković bo predstavil knjigo Glasna tišina poželenja, v kateri opisuje odnose med moškim in žensko na intimni ravni. Simpozij ob 130. letu železnice v (Dolnji) Lendavi.

Tisti, ki ne komunicira, nima stikov z ljudmi, ne bere in ne posluša glasbe ter v sebi ne najde zadovoljstva - dejansko umira" P. Neruda Resnično zadovoljstvo človek najde v sebi šele takrat, ko se uresničuje V knjigi Glasna tišina poželenja najdete razodevanje razlogov, zaradi katerih smo velik...

POVEZANE KNJIGE