Čarobni odnos

Čarobni odnos - Jana Pristovšek | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jana Pristovšek
DIMENZIJA
10,28 MB
IME DATOTEKE
Čarobni odnos.pdf
ISBN
8118726936692

OPIS

razširjena izdaja; Jana Pristovšek Knjiga na razumljiv način opisuje procese, ki se dogajajo v ljudeh. Stavek: »Razumsko mi je vse jasno, a si ne morem pomagati,« pove, da je globoko v človeku skrito »tisto«, kar določa način odzivanja in čutenja.

Založba Chiara is feeling lovely.. April 13, 2020 · Kot nam pojasni svetovalka za osebni razvoj v Studiu Heliantha in avtorica knjige 8 moških - zakaj pa ne? ter Čarobni odnos Jana Pristovšek, se ljudje vsakodnevno srečujemo s stiskami na različnih področjih, največja težava pa je, da jih ne prepoznamo kot stiske in se zato tudi ne znamo pravilno spopasti z njimi."Pogosto jih prepoznamo kot jezo, užaljenost, samoobtoževanje ... Dječji Vrtić Čarobni Svijet Rešetari.

POVEZANE KNJIGE