Biblija uspešnega piara

Biblija uspešnega piara - Andreja Jernejčič | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andreja Jernejčič
DIMENZIJA
3,83 MB
IME DATOTEKE
Biblija uspešnega piara.pdf
ISBN
4992050426937

OPIS

Biblija uspešnega piara posameznike in podjetja korak za korakom s praktičnimi primeri vodi skozi ključna področja komuniciranja in tako do zmage na poslovnem področju.To je obvezno branje za vse, ki želite:- obvladati skrivnosti uspešnega sodelovanja z mediji,- odlično in brez dragih napak komunicirati na družbenih omrežjih,- navduševati s pozitivno zgodbo v medijih,- učinkovito in odmevno predstaviti svoje izdelke ali storitev,- izstopiti iz povprečja in biti opazni,prodati več in dolgoročno navduševati svoje kupce,- znati krizno situacijo obrniti v priložnost,- obvladati zlata pravila karizmatičnega javnega nastopanja- ... in ključno: postati mojstri vsebine, kako napisati udarno napoved in zanimivo sporočilo za javnost, da ne bo spregledano.

Biblija uspešnega piara posameznike in podjetja korak za korakom s praktičnimi primeri vodi skozi ključna področja komuniciranja in tako do zmage na poslovnem področju. To je obvezno branje za vse, ki želite: - obvladati skrivnosti uspešnega sodelovanja z mediji, - odlično in brez dragih napak komunicirati na družbenih omrežjih, Biblija uspešnega piara.

Besedilo se sme prosto uporabljati v skladu z ... Skrivnosti vodenja uspešnega piarja so različne, več ali manj pa se vedno učimo iz svojih napak in seveda uspešnih praks. Da bo slednjih čim več je menedžerka in piarovka Andreja Jernejčič izdala knjigo Biblija uspešnega piara.

POVEZANE KNJIGE