Ali je kaj pošte zame?

Ali je kaj pošte zame? - Sabine Buchwald | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sabine Buchwald
DIMENZIJA
4,99 MB
IME DATOTEKE
Ali je kaj pošte zame?.pdf
ISBN
9790573637064

OPIS

Kaj se zgodi, če kar čez noč izgine možnost pogovora? Ga nadomestita molk in tišina? Delno prav gotovo.Lahko pa sežeš po papirju in pisalu ter napišeš pismo, ki je bilo med drugo svetovno vojno edina možnost, kako ohranjati zvezo med domačimi in vojaki na bojišču. Kaj vse je lahko predmet dopisovanja, razkriva desetletja stara družinska dediščina, ki je bila dolgo časa - ne da bi ji kdo posvečal posebno pozornost - shranjena v predalu neke omare v rodni hiši Franca Buchwalda.Sabine Buchwald v pričujoči knjigi z mnogih zornih kotov opazuje in komentira vojna pisma svojega deda Franca, ki jih je ta pisal kot vojak vermahta svoji ženi in v domačo Podjuno, in jih postavlja v koroški, slovenski in širši evropski kontekst.

Dostava pisem ostaja dejavnost javnega pomena. Nekdaj sta bili poštni dejavnosti pridruženi dejavnost telekomunikacij in ... Ali je kaj pošte zame? vojna pošta 1938-1945.

Buchwald, Sabina. Vrsta gradiva - knjiga ; neleposlovje za odrasle Založništvo in izdelava - Celovec : Mohorjeva, 2017 Jezik - slovenski ISBN - 978-3-7086-0936-2 COBISS.SI-ID - 290794752 Išči dalje ... In ihrem Buch „Ali je kaj pošte zame" beobachtet und kommentiert Sabine Buchwald aus vielen Blinkwinkeln Kriegsbriefe ihres Großvaters Franc.

POVEZANE KNJIGE