101 najvplivnejša oseba, ki ni nikoli živela

101 najvplivnejša oseba, ki ni nikoli živela - Jon Balchin | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jon Balchin
DIMENZIJA
12,72 MB
IME DATOTEKE
101 najvplivnejša oseba, ki ni nikoli živela.pdf
ISBN
2378626683885

OPIS

Od Božička do Buffy, izganjalke vampirjev, od strica Sama do strica Toma – na teh straneh se bo pred vami zvrstil privlačen, poučen in neskončno zabaven izbor izmišljenih likov, ki so uvedli nove trende, vplivali na svet in prispevali k oblikovanju naše kulture in življenja. 101 najvplivnejša izmišljena oseba razgrinja marsikaj, česar še ne vemo o najbolj priljubljenih, osovraženih, strah vzbujajočih in čaščenih ikonah ter neizbrisnem pečatu, ki so ga pustile na naši civilizaciji.

Ljudje, ki so spremenili svet - Znanstveniki Ilustrirana enciklopedija. Načela zasebnosti na mimovrste.com. Mimovrste.com po vaši meri.

Knjiga o 101 najvplivnejših izmiš ljenih osebi, prinaša v sedemnajst poglavij razvrščene osebe, ki imajo že skoraj ponarodeli status realnih oseb. 101 najvplivnejša oseba, ki ni nikoli živela : kako liki iz književnosti, mitov, legend, filmov in s televizije oblikujejo družbo, vplivajo na naše vedenje in usmerjajo tok zgodovine / A. Lazar, D.

POVEZANE KNJIGE