Življenje je več kot to

Življenje je več kot to - Theresa Caputo | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Theresa Caputo
DIMENZIJA
12,65 MB
IME DATOTEKE
Življenje je več kot to.pdf
ISBN
1171564940365

OPIS

Theresa Caputo, priljubljen medij, zvezda hit televizijskega šova Medij z Long Islanda, vam odpre vrata njenega sveta in vas povabi, da doživite njen izjemen dar komuniciranja s tistimi, ki so prečkali v onostranstvo. Vedno zabavna, odkrita in realna, je kot medij začela komunicirati z dušami pri starosti štirih let, a svojega daru ni v celoti sprejela, dokler ni bila stara triintrideset. Od takrat svoje izredne sposobnosti uporablja kot pomoč ljudem v procesu zdravljenja čustvenih ran ob izgubi najdražjih.Življenje je več kot to vam odstre tančico delovanja medijstva Therese, kaj se zgodi z vašo dušo, ko umrete, kakšna so nebesa, kaj želijo umrli, da veste, pomembnost živeti pozitivno življenje in kakšno pomembno vlogo igrajo tu in v posmrtnem življenju vaša družina, prijatelji, angeli in Bog.Theresino sporočilo nam pomaga razumeti, da so naši najdražji varni in v miru, in biti hvaležni za pomembne lekcije, ki jih moramo izkusiti vsak dan.

Najmanj dve milijardi let pa je potem trajalo, da so iz preprostih enoceličnih mikroorganizmov nastali večcelični organizmi. Pohvali se lahko z več kot 15 leti izkušenj; več kot 3000 terapevtskimi obravnavami; več kot 10.000 individualnimi, partnerskimi, družinskimi in supervizorskimi urami; štirimi izjemno branimi strokovnimi knjižnimi uspešnicami (Moje življenje - moja knjiga je že njena peta knjiga), prodanimi v več kot 10.000 izvodih, ter več kot ... To je obdobje, ki ljudem omogoča, da se poglobijo vase, da imajo čas za umetnost, za kulturo, za sprostitev in zabavo. Sprostitev in zabava ne moreta biti luksuz.

januarja do 2. februarja, svetovnega dneva mokrišč , osredotoča na pomen mokrišč za pitno vodo. Ko je zdravje na vaši strani in vam življenje teče kot po maslu, se zdite sami sebi nepremagljivi.

POVEZANE KNJIGE