Živeti s ciljem

Živeti s ciljem - Daniel Harkavy, Michael Hyatt | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Daniel Harkavy, Michael Hyatt
DIMENZIJA
10,38 MB
IME DATOTEKE
Živeti s ciljem.pdf
ISBN
9711720589931

OPIS

Večina med nami vidi v načrtovanju neko naravno modrost. Načrtujemo počitnice, izobraževanje svojih otrok ali svojo upokojitev. A ne pomislimo, da bi načrtovali svoje življenje. Avtorja knjige nam svetujeta, kako naj se lotimo tega načrta. Življenjski načrt je aplikacija, ki jo potrebujemo, da ostanemo na pravi poti do življenja, ki ga želimo. Kajti, če si postavimo cilje in spoznamo pravo pot za dosego teh ciljev, nam do želenega življenjskega sloga manjka le še to, da odločno ukrepamo.

s ciljem, ki si ga moramo znati zastaviti. Nekatera eterična olja, posebej rožmarinovo, povečujejo krvni pretok in oskrbo naših možganov s kisikom. Kot lahko preberete tudi v priročniku Kako ohraniti možgane, že po 20 minutah vdihanja hlapov rožmarina močno izboljšamo prekrvavljenost možganov in njihovo oskrbo s hranili (Chemical Senses, 1994; 19(4): 359-364).

od katerega se da zelo dobro živeti #video. Trendi Princ Harry razkril, da se je umaknil zaradi "krutega britanskega tiska" #video.

POVEZANE KNJIGE